Metselstenen Den Bosch

Welkom bij Van den Oetelaar B.V., Hout & Bouwmaterialen! Op het gebied van metselstenen kunt u in Den Bosch bij ons uitstekend terecht. Wij hebben wat u zoekt. Wij presenteren onze varianten graag aan u in onze uitgebreide bouwhandel met uitgebreide informatie en advies.

Als u wilt dat uw bouw precies zo wordt als u voor ogen staat, is het belangrijk u vooraf breed te oriŽnteren. U voorkomt achteraf teleurstellingen, als u zich voorafgaand aan uw aankoop uitgebreid laat adviseren. Onze hout- en bouwhandel is groot en functioneel opgezet. Van den Oetelaar B.V. is compleet en maakt het verschil. Daarom gaat u ook voor metselstenen naar Den Bosch, naar Van den Oetelaar B.V.

Wij hebben vele soorten metselstenen in huis. Klanten uit Den Bosch en omgeving kunnen bij ons uitstekend terecht, zowel particulieren als bouwbedrijven.

Als u zich wilt laten voorlichten op het gebied van metselstenen en de mogelijkheden in Den Bosch wilt verkennen, is bouw- en houthandel Van den Oetelaar B.V. het juiste adres voor u. Bel of mail naar 073-6216031/info@vdoetelaar.nl.