Plaatmateriaal Den Bosch

Wie plaatmateriaal in Den Bosch zoekt, zoekt plaatmateriaal van Van den Oetelaar B.V.! Geen beter plaatmateriaal dan ons plaatmateriaal in dé houtzagerij van Den Bosch. Onze zagerij heeft een keur aan mogelijkheden en is compleet ingericht. Kom snel langs en ervaar onze service en deskundig advies!

Van den Oetelaar B.V. heeft een uitgebreid assortiment, waaronder het beste plaatmateriaal van Den Bosch. Heeft u bouwplannen? Van den Oetelaar B.V. heeft alles op het gebied van hout- en bouwmaterialen. Met plaatmateriaal uit Den Bosch zit u gegarandeerd goed.

Voor plaatmateriaal is een ritje naar Den Bosch de moeite waard. Bij Van den Oetelaar B.V. vindt u ook kozijnen en ramen op maat, binnendeuren en tuimelvensters. Wij hebben een zagerij met CNC gestuurde machines en bieden uitgebreide service en deskundig advies. Laat u door ons wegwijs maken en maak uw keuze uit divers plaatmateriaal of ander hout- en bouwmateriaal in Den Bosch.

Wilt u vernemen wat de mogelijkheden zijn voor bouwmaterialen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt mailen naar info@vdoetelaar.nl of bellen met nummer 073-6216031.Wij informeren u graag.